i seguim!

Anem construint!

Anem construint!

Després d’uns dies de festa-treballar- ponts i pontets toca posar-se a treballar de nou!

Us escric entre la boira lleidatana, a molts no els agrada, però a mi em sembla que fa més esperit nadalenc! Veig com els nens preparen els arbres de Nadal, els pessebres i com comencen a donar menjar al tió i penso en el nostre projecte, en com avança també, de vegades entre núvols de boira i incertesa però avança, i el construïm com veig que fan les famílies amb els pessebres, pas a pas, entre tots! Ara toca anar-lo alimentant i esperar que doni els fruits desitjats, com els nens esperen el que cagarà aquest any el tió!

Tot s’ha d’alimentar perquè creixi, un arbre, un tronc de nadal o un projecte o treball! I crec que ho fem, a dies amb més optimisme i ganes i d’altres es fa una mica costa amunt. Són èpoques de feina i això fa que potser sigui una mica més difícil compaginar-ho tot plegat i treure el temps necessari per dedicar-nos plenament a la feina! Però m’ho miro positivament, veig que les meves companyes treballen i intento fer-ho jo també, tinc confiança en el projecte i en el grup i crec que ens seguim complementant força bé! Hi ha tasques que es fan més difícils i que (perquè no dir-ho) posen una mica nerviós, però es va fent, i anem aprenent!

Ànims!!!!

Sento aquesta mena de melangia/esperit nadalenc o filosofada però aquí el temps acompanya! Ara toca seguir, i estic segura que ho farem i ens en sortirem!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s